Koel-/Vries Transport

Door de jaren heen hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in het vervoer van vlees en vleeswaren door heel Nederland, België en in Noord-West Duitsland.

Het merendeel van onze vloot voor het koel- en vriestransport bestaat uit opleggers met hangwerk, waarmee we de mogelijkheid hebben om “hangend” vlees te vervoeren. Ook bezitten we opleggers met een laadklep om op plaatsen te lossen waar geen docks zijn. Tevens beschikken wij over city-trailers voor eventueel moeilijk bereikbare adressen.

IFS

Na vele jaren gewerkt te hebben volgens de HACCP eisen voor voedselveiligheid, zijn wij in 2018 overgestapt op de zwaardere IFS certificering. Hygiëne en temperatuurbeheersing staat bij Grolleman hoog in het vaandel. De koel, vries- opleggers zijn uitgerust met een track en trace systeem, zodat temperatuur van verleden en heden opgevraagd kan worden. Verder hebben wij binnen ons transportsoftwaresysteem de mogelijkheid om emballage gegevens voor onze relaties bij te houden. Grolleman Transport is een betrouwbare partner voor het vervoeren van verpakte en onverpakte geconditioneerde levensmiddelen.

Onderstaand vind u ons meest recente IFS certificaat

Certificate Grolleman Koel Vries Transport IFS Logistics 2024